Vuokraa tila tai järjestä tapahtuma!

Taidekoulujen kausinäytöshaku
​​​​​​​Malmitaloon vuodelle 2024

Taidekouluilla on mahdollisuus hakea esitysaikaa omille kausinäytöksilleen Malmitalosta. Malmitalo vuokraa Malmisalia taidekouluille kausittain ennalta määritellyn kiintiön mukaisesti. Lisätietoja Malmisalista sekä vuokrahinnat täältä

Helsingin kaupungin yhdenvertaisuusperiaatteen mukaisesti kulttuuritalojen on kohdeltava kaikkia toimijoita tasapuolisesti, ja tästä syystä kaikilla taidekouluilla ei valitettavasti ole mahdollisuutta saada kausinäytöstä Malmitalolle joka vuosi. 

Vuoden 2024 salivarausten hakuaika on 4.-29.9.2023. Aikoja haetaan samassa haussa sekä keväälle että syksylle 2024. Siirry tästä hakulomakkeeseen. 

Valinnan periaatteet / kriteeristö, jos hakemuksia tulee enemmän kuin saliaikoja on tarjolla: 

  • tasapuolisuus; tavoitteena tarjota aikoja mahdollisimman monelle toimijalle 

  • etusijalla ovat ne toimijat, jotka eivät ole saaneet aikaa edellisenä vuonna / edellisellä kaudella 

  • eri taiteenlajien monipuolisuus 

  • suositaan mahdollisuuksien mukaan paikallisia toimijoita Helsingin kaupungin strategian mukaisesti 

  • jos samaa aikaa/aikoja hakee useampi toimija, joka täyttää kaikki kriteerit, tulos arvotaan 

Kulttuuritapahtumat

Malmitalossa järjestetään runsaasti konsertteja, teatteri- ja tanssiesityksiä. Sijaitsemme hyvien liikenneyhteyksien äärellä, Malmin juna-aseman vieressä. Vuokraamme vieraileville ryhmille kahta salia ja tarvittaessa avara aula tarjoaa lisätilaa. Tekniikan ammattilaiset auttavat onnistuneen tapahtuman luomisessa. Myös aulan vahtimestari- ja naulakkopalvelut kuuluvat vuokraukseen.

Malmisali

Malmisali

200-paikkainen Malmisali on varustettu korkeatasoisella tekniikalla. Kiinteä katsomo on jyrkästi nouseva ja näkyvyys näyttämölle hyvä. Yksinkertainen näyttämö on helposti muunneltavissa. Linkki

Sellokonsertti

PIENI SALI

Pieni sali tarjoaa viehättävät puitteet pienimuotoisille esityksille kuten nukketeatterille, yhteislaululle ja kamarikonserteille. Salin akustiikka palvelee hyvin akustisia konsertteja. Linkki


Kahvilan raparperipiirakkaa

Väliaikatarjoilu

Tapahtuma- ja esitysiltoina Malmitalon ravintola Zoppa on avoinna mahdolliseen väliaikaan saakka.puistossa tapahtui

Ala-Malmin puisto

Puisto toimii kesäisin ilmaisten ulkoilmatapahtumien näyttämönä ja rentona kohtauspaikkana. Puistossa voi järjestää tapahtumia veloituksetta. Malmitalosta voi kysyä neuvoa ja apua.

Linkki

Kokoukset

Malmitalossa voi järjestää kokouksia, seminaareja ja yritystilaisuuksia. Tiloistamme löytyy asianmukainen kokoustekniikka. 

Malmisalin katsomo

Malmisali

200-paikkainen Malmisali sopii seminaarien, koulutusten ja muiden puhetilaisuuksien pitoon.


Linkki

Pienen salin katsomoa

Pieni Sali

Pienessä salissa ei ole kiinteää katsomoa, joten tila on muokattavissa. Voimme tehdä saliin pöytäryhmiä tai penkkirivejä. Tilaa on 60–120 ihmiselle järjestelyistä riippuen.

Linkki

Kokoushuone2

KOKOUSHUONEET

Kokoushuoneita on kaksi, jotka sijaitsevat toisessa kerroksessa. Toisesta on näkymät aulaan ja toisesta ikkunat ovat torille päin. 


Linkki

Kokoushuone3

Tiedustelut bahij.khalil@hel.fi tai 

(09) 310 80822 

Linkki

Näyttelyt

Malmitalon galleriassa järjestetään kuukausittain vaihtuvia taidenäyttelyitä, jotka ovat avoimia yleisölle talon aukioloaikoina. Helsingin Taiteilijaseura valitsee näyttelyt ja etusijalla ovat seuran omat jäsenet. Oletpa Helsingin Taiteilijaseuran jäsen tai et, voit tarjota teoksiasi esille aulaan tai parvelle. Aulan ja parven näyttelyistä ota yhteyttä Malmitalon kulttuurituottajaan.

Maalaukset Arvo Reinikainen

Galleria

Näyttelytilan pinta-ala on 60 neliömetriä ja tilan korkeus vaihtelee. Galleriaa ei vuokrata, vaan näyttelyt valitaan hakumenettelyllä.


Linkki

Parven näyttelytila, 2.krs

PARVI JA AULA

Hieman pienimuotoisemmat näyttelyt voidaan ripustaa aulaan ja/tai parvelle. Molemmat tilat ovat avaria ja valoisia.


Linkki